0721 108 117 / 0743 622 924    Str. Sf. Ecaterina 5, Sector 4, Bucuresti                 

Asociație

Societatea noastră este o societate cu răspundere limitată (SRL), deținută în parteneriat cu proporții de 100% de experți contabili. Sediul social este în Șoseaua Olteniței nr. 10, bl. 2C, ap. 69, Sector 4, București, iar biroul nostru este în Piața Unirii, în Str Sf. Ecaterina 5, Sector 4.

Ideea de bază care a dus la înființarea societății este organizarea ierarhică sub formă plată, ca o asociație, formată doar din experți contabili, care să aibă un mediu de lucru adecvat și plăcut în exercitarea profesiei lor și susținere reciprocă sub o aceași umbrelă. Reușim acest lucru urmăndu-ne valorile și viziunea în toată activitatea noastră, indiferent de factorii externi, uneori neplăcuți din mediul de afaceri autohton.

Tipul de organizare al societații este și va ramâne plat, unde toți membrii, denumiți în continuare “asociați”, au drepturi egale și nu se subordonează unul altuia. Suntem egali în drepturi și nu avem șefi. Fiecare este responsabil de propria muncă și iși duce la îndeplinire îndatoririle din respect față de colegi, față de clienți și față de profesie.

asociatie

Fiecare asociat lucrează independent și se organizează după propriile reguli. Nu suntem angajați și nu avem contract de muncă pentru că suntem liber profesioniști. Deci suntem liberi să alegem când, unde și cât vrem să lucrăm, sau când vrem sa părăsim asociația.

Ca beneficii, un asociat are în primul rând suportul și experiența celorlalți experți. Apoi un alt beneficiu major este că se poate recomanda folosind imaginea firmei și a celorlalți colegi. Dacă este la început de drum, e un loc foarte bun pentru a învăța și a crește, sau pentru a prinde curaj în a ține contabilitate pentru clienții proprii. Cu toții am fost la început și știm cum e să fii speriat de modificările fiscale permanente și de pretențiile clienților. Singur este greu, așa că noi ne-am unit, ca împreună să facem lucrurile mai ușoare, mai simple, să prindem mai mult curaj atunci când abordam clienți mai mari, mai complicați.

Ai parafă și ai un job stabil, dar nu în contabilitate, și vrei să faci ceva cu calitatea ta de expert? Însă ai timpul limitat și să te dedici fulltime, nu prea îți surâde. Sau ești proaspăt posesor de parafă, la început de drum și ai vrea să ai clienții tăi? La noi vei găsi acel mediu în care poți să faci treabă fără bătăi de cap. Te punem pe picioare, te învățăm și te ajutăm să ai clienții tăi.

Dacă ești membru CECCAR, expert cu parafă poți să te alături nouă și să faci contabilitate onorabil și profesionist.

Încercăm permanent să ne extindem echipa și să aducem printre noi colegi dornici care să se alăture asociației noastre de experți contabili. Deci dacă ești curios sau dornic să vezi cum e să lucrezi în contabilitate cu plăcere, contactează-ne folosind formularul de mai jos.

 

Formular asociere

Dacă dorești să afli mai multe despre noi, contactează-ne la numerele de telefon 0721108117 sau 0743622924, trimite-ne un email la office@accountantsgroup.ro sau completează formularul acesta. Te vom căuta noi, imediat ce vom fi disponibili, pentru a-ți povesti despre noi și cum poți să te alături și tu echipei noastre.

Nume

Email

Telefon

Experiență

Câteva cuvinte


"Don't ever let your business get ahead of the financial side of it. Accounting Accounting Accounting. Know your numbers."
Tilman J. Fertitta